Fehér PS2 karácsonyra

2007. szeptember 03.
3.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Sony szemmel láthatóan nem akar megszabadulni a még mindig igen népszerű PlayStation 2 játékkonzoltól, sőt, karácsonyra egy exkluzív, porcelánfehér verziót is piacra dob az Egyesült Államokban.

A fehér készülékhez két USB mikrofon, illetve a karaoke-jellegű SingStarPop játékprogram egy ingyen példánya is jár majd, amelyben olyan előadók bőrébe lehet belebújni, mint Alicia Keys, a U2, Rihanna, Ashlee Simpson, az All-American Rejects, vagy a Clash. A különleges csomag ára 149 dollár lesz a tengerentúlon. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy a PS2 tipikus kifutó modell, érdemes elmondani, hogy az előző generációs Sony játékkonzolból 222 ezer darabot adtak el júliusban Amerikában, többet mint akár a PS3-ból, akár a Microsoft Xbox 360-ból.

Így a konzolok közül egyedül a Nintendo Wii-nek sikerült megelőznie, de azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a PS2 117 milliós globális felhasználói táborral rendelkezik, ami a Nielsen felmérése szerint az összes használatban lévő játékkonzol 42%-át jelenti.

Mindez azt jelenti, hogy a PS2 valószínűleg még egy jó darabig velünk marad, amiben persze a jóval drágább PS3 eddigi langyos fogadtatása is szerepet játszik. A Sony mintegy 10 millió további PlayStation 2-t tervez értékesíteni jövő márciusig.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja