Fehérben tündököl a KFA2 új kártyája

2015. május 09.
1.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piacára tekintve összességében elmondható, hogy a legnagyobb gyártók az egy-egy ünnepélyes modellen kívül sok színt eddig nem vittek a palettájukba.

Ez pedig sokak számára csalódást jelent, hiszen jó néhány olyan felhasználó van, akik szívesen vennének különleges színezéssel vagy kialakítással ellátott modelleket. A KFA2 kínálatában már jó néhány ilyen kártya szerepel, nemrég pedig egy újabb különlegességgel bővült a lista.

Bemutatkozott ugyanis a KFA2 GeForce GTX 960 EXOC White Edition, mely a fehér pompájában tündököl. Az új kártya gyárilag emelt órajelekkel érkezik, így 1279MHz-es alap és 1376MHz-es boost órajelekkel számolhatnak a tulajdonosok. Sajnos a különleges külső alatt ezúttal is a 2GB-os verzió bújik meg, a 210 eurós (64 000 Ft) ajánlott ár pedig nem mondható vészesnek.
4 hozzászólás

xpforever

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

Szerintem nagyon szép és az ára is jó (mondjuk mire ideér rájön ÁFA meg minden egyéb). Bár nem mutatna szépen a fekete gépházamban

válasz erre

kpal

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

4Gb-os lehetett volna ilyen megjelenés alapján.

válasz erre

Bvektor

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

totyak írta:
210 euró nem vészes? Már akinek. A szín viszont jól áll neki.
64ezer egy 960ért elég jó ár.

Alapvetően jók ezek a fehér kártyák. Én ugyan nem vennék, de rengeteg modder és egyedi gép építő nagyon örül neki. Viszont remélem csak a kép csal, mert az a fehér amit ott látni lehet az olyan mint valami 80as évekből visszamaradt enyhén sárguló eredetileg fehér műanyag.

válasz erre

totyak

5 éve, 8 hónapja és 15 napja

210 euró nem vészes? Már akinek. A szín viszont jól áll neki.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaWickedSick profiljamarco profilja