Fehér tápokkal bővít a Corsair

2017. július 24.
2.8801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair itthon is egyre ismertebb és kedveltebb márka, melyet főként annak köszönhet, hogy az elmúlt években látványosan nyitottak a játékosok és az igényesebb termékekre vágyók felé, melyre az RMx család is remek példa.

A 10 év garanciával a minőséget garantáló család eddig csak fekete színben volt kapható, nemrég pedig bemutatkozott a fehér változat, mely abszolút hiánypótló ebben az unalmas mezőnyben. Persze a szín nem minden, a Corsair RMx széria pedig ennél jóval többet tud felmutatni.

A 80 Plus Gold hitelesítésnek megfelelően 90%-os hatékonysággal kezeli az energiát, a moduláris felépítéshez pedig színben hozzá illő kábeleket kapunk. A minőségi japán alkatrészek mellett még a 135mm-es ventilátor említhető meg.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Full fehér házakba tökéletes.

válasz erre

Bvektor

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Gólem írta:
Úgysem látszik belőle semmi...
Ezt azért nem mondanám. Rengeteg házban elég jól látszódik a táp és nem egy embert láttam már festegetni a tápját, hogy passzoljon a színe. Még a takaró lemezes házak között is van olyan aminek ki van vágva az oldala egy kicsit hogy látszódjon a táp (a kábelek nélkül persze).
Szerintem nagyon jó, hogy végre itt is lehet választani.

válasz erre

Gólem

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Úgysem látszik belőle semmi...

válasz erre

totyak

3 éve, 3 hónapja és 14 napja

Plexi házban jól néz ki, amúgy senki nem látja. Tegye a dolgát, az a lényeg. Mondjuk azért egy full fehér gépre én serm mondanék nemet. A fehér az új fekete

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaImperator profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja