Fegyverszünettel emlékeztek meg az első világháború 100. évfordulójáról a Battlefield 1 játékosai

2018. november 12.
5.4371
Maniac profilja, adatai
Maniac
Tegnap délelőtt 11 órakor volt pontosan száz éve annak, hogy megszűntek a harcok az első világháború hadszínterein, a németek és a szövetségesek ugyanis fegyverszünetet kötöttek, ezzel pedig véget ért minden idők egyik legtöbb halálos áldozatát követelő globális konfliktusa.

Erről az eseményről emlékeztek meg tegnap a Battlefield 1 játékosai, illetve csak próbáltak, az 1918. november 11-én délelőtt 11 órakor történt eseményre ugyanis úgy szerettek volna megemlékezni, hogy legalább egy mérkőzésen belül senki sem ad le egyetlen lövést sem.

Bár ideig-óráig működött is a dolog, de néhány gyenge képességű, vagy csak szimplán analfabéta játékos megszegte a szabályokat, de amíg nem jött a nyugalmat megzavaró repülőgép, és nem kezdtek el többen lövöldözni és késelgetni, addig egészen jól mentek a dolgok, mint ahogyan azt az IDE kattintva elérhető videón ti is megtekinthetitek.
5 hozzászólás

Dav2377

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Tudtommal nem a fejlesztők csinálták hanem a játékosok. Tény, hogy egy játék, lövölde stb stb. Biztos vagyok benne hogy volt erről kommunikáció a playerek között.
Persze nem kötelező hiszen egy játék.
Bár hogy egy ilyen világszintű dologról nem tud valaki, pláne úgy még játszik is vele..............

válasz erre

totyak

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Semmi kivetnivalót nem látok abban, hogy valakik játszottak tovább és ölték a többieket. Ez egy játék, ahova játszani megy az ember és mivel ez nem egy kötelező érvényű fegyverszünet volt, senkinek nem kellett betartania, aki nem akarta. Ráadásul lehet, hogy az adott játékosok nem is tudták miről van szó, nem volt ez annyira hirdetve. Ha igazán komolyan gondolták volna a szervezők, sokkal előbb, sokkal több helyen meghirdetik. Esetleg a fejlesztőket is be lehetett volna vonni, biztos vagyok benne, hogy vevők lettek volna rá. Teszem azt, valami jutalmat kap, aki 5 percig nem lő, vagy egy achit. Mindjárt nagyobb visszhangja lett volna.

válasz erre

petrovicsz

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jófejség (lett volna)!

válasz erre

Vidoros

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Az milyen komoly!

válasz erre

Neurotic

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Azért nem kell ahhoz agyhalottnak vagy analfabétának lenni, hogy egy lövöldözős játékban lövöldözz Én is többnyire annyit nézek meg egy szervernél, hogy milyen játékmód, milyen map és van e rajta hely. Ennek a megemlékezésnek kb úgy lett volna értelme ha valahol ezt meghirdetik és esetleg jelszóval védik a szervert, hogy csak olyan lépjen be aki tisztában van ezzel. Nem úgy, hogy valaki beírja a chatbe, hogy akkor most ne lőjjük egymást ok?

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljawazko profilja