Felbukkant a DJ Hero intró videója

2009. október 13.
2.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Sok tinédzser álma, hogy frenetikus party-kat csapjon pár lemezjátszóval és keverőpult oldalán, hogy lányok százai heverjenek lábai előtt a kikavart mixektől megrészegülten.

Ha valódi, világhírű lemezlovas nem is lehetsz, de a DJ Hero-val biztosan remekül szórakozol majd, kiváltképp, ha dédelgetsz álmokat az említett vonalon. Október huszonhetedikén megjelenik az Activision és FreeStyleGames első bakelitkorong kavargatós játéka, a DJ Hero, amely sok-sok zenei stílust ölel fel, leginkább az elektronikus műfajok világából.

A mai napon került közkézre a hamarosan debütáló játék intró, azaz bevezető/nyitó videója, ez hangulatában mindenképp jelest érdemel. Szárnyaló fantázia jellemzi a snittet, érdemes belekukucskálni és ha már benne vagy, nézd is végig, valóban vagány darab. Csak a rend kedvéért vesszük át, a korong érkezik a Sony kurrens (PS3) és leköszönő (PS2) PléjStációjára, a redmondiak 360-as számozású X-dobozára (Xbox 360), valamint a kiotóiak rendkívül népszerű forradalmára (Wii), egy "dídzsépulttal" összecsomagolva.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 9 napja

Állat ez a nyitó videó meglepett smiley Akkora hangszóróval már én is riogathatnám az egész lakótelepet nyelvnyújtó smiley

válasz erre
DJ Hero
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profilja