Februárig kell várnunk a Metal Gear Survive érkezésére

2017. október 25.
2.9551
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami bejelentette, hogy tetemes csúszkálások után végre napra pontos megjelenési dátumot mertek kitűzni a Metal Gear Survive című alkotáshoz, vagyis az első olyan Metal Gear-játékhoz, amelynek munkálataiban Hideo Kojima már nem vett részt.

A hivatalos közleményből megtudtuk, hogy a Metal Gear Survive érkezésére idén már biztosan nem kerülhet sor, a kiadó ugyanis február 22-re tűzte ki az alkotás megjelenésének időpontját PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.

Ezzel egyetemben a Konami bejelentette két speciális kiadás érkezését, így jön a Day One Edition extra letölthető tartalmakkal, valamint a Digital Deluxe Edition olyan extrákkal, mint a digitális zenei anyag, a Cyborg Ninja fejkiegészítő és a hétnapos premium boost pass.

Mindezen felül a Metal Gear Survive-hoz előrendelői ajándék is jár majd Survival Pack név alatt, amiben négy aranyfegyver, két gesztus, négy túlélő sál, egy Kabuki arcfestés, egy Mother Base névtábla, valamint egy narancsos doboz fejkiegészítő is megtalálható lesz.

Februárig kell várnunk a Metal Gear Survive érkezésére - 2. kép

3 hozzászólás

Yanez

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ennek is annyi az értelme, mint hallottnak a csók...

válasz erre

VictorHUN

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Inkább sosem jelenne meg ez a borzadáj

válasz erre

muki

9 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kojima nélkül úgysem ugyanaz...

válasz erre
Metal Gear Survive
10.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljamarco profiljakpal profilja adambalonyi profiljaHellblade profiljagery1113 profilja5t3v3nk3 profiljaGargameth profiljaLaci721 profiljaMarduk profilja