Február első hetében érkezik a Burnout Paradise The Ultimate Box

2009. január 16.
3.9421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Criterion Games bejelentette, hogy hamarosan a boltokba érkezik a Burnout Paradise The Ultimate Box, mindhárom érintett platformra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Az új kiadás egy letölthető tartalmakkal megfejelt lemezes kiadás lesz, amely magában foglalja a Cagney néven ismert bővítményt, plusz a motorokat, ezek mellett a vadonatúj Burnout Paradise Party csomagot. Utóbbi tartalmáról lejjebb informálunk Titeket.

Akik sikeresen ellenálltak mostanáig a kísértésnek és kibírták, hogy ne tegyenek szert korunk legkiemelkedőbb, árkád autós játékára, a Burnout Paradise-re, most a korábbinál is nagyobb csábításba futhatnak majd bele.

Az európai boltokba február hatodikán érkező retail változatok a korábbi, ingyenesen tölthető bővítményekkel együtt kínálgatják magukat, sőt, a Burnout Paradise Party névre keresztelt upgrade-t is egy füst alatt begyűjthetik majd a vásárlók.

A Burnout Paradise Party egy új, offline multiplayer módozatot rejt magában, egy halom stunt, skill és speed event-ekkel. Ezt a csomagot természetesen a PlayStation Store-ról és az Xbox LIVE-ról is letölthetjük majd, egy nappal korábban, február 5.-étől, így az előzőleg megvásárolt kiadások szintén bővíthetők lesznek a vadonatúj DLC-vel.
Burnout Paradise The Ultimate Box, mindhárom érintett platformra, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.'>
3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 6 napja

meglepődött smileyén nekem a NFS moswanteed kel meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 6 napja

ja nagyon cool és mi ojan cool ez en ha

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 13 napja

hu bazz!!! ez *****jo röhögő smiley

válasz erre
Burnout Paradise
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja