Februárban érkezik az Asus Eee Keyboard

2010. január 06.
2.1621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló termékeiről ismert Asus hosszas várakozás után a mai napon bejelentette, hogy piacra dobja az Asus Eee Keyboard névre keresztelt "billentyűzetét".

A frissen beharangozott újdonság különlegessége, hogy nem csak beviteli eszközként lehet használni, hanem önálló PC-ként is, ugyanis a belsejében egy komplett számítógép kapott helyet. A klaviatúra mindössze 145 X 425 X 24,4mm-es méretekkel büszkélkedhet, ami mellé alig 1,1kg-os súly párosul.

Az Asus Eee Keyboard-on a numerikus billentyűzet helyét egy 5 inches érintőképernyő vette át, ami a 800 X 480-as natív felbontást képes kezelni. A rendszer az Intel 945GSE + ICH7-M chipkészlet páros köré épül, és az Intel 1,60GHz-es Atom N270-es központi feldolgozójával van felvértezve, amit egy 1GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. Az adatok tárolásáról egy 16GB-os vagy egy 32GB-os szilárdtest-meghajtó (SSD) gondoskodik, amin a Microsoft előtelepített Windows XP Home Edition operációs rendszere kapott helyet. A gép hálózati rendszerét egy Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul és egy Bluetooth 2.1 adapter alkotja.

A külső részen található egy D-Sub VGA és egy HDMI, egy RJ-45 LAN, három USB 2.0, egy WiFi + UWB (Ultra-Wideband), valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonság felszereltségét tovább gazdagítja a Broadcom AV-VD904 video dekóder, valamint egy beépített akkumulátor is, ami a gyártó adatai szerint négy óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az Asus Eee Keyboard várhatóan februárban fog felbukkanni az üzletek kínálatában 499$ és 599$ közötti áron.
4 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

Ezt most nem egészen értem, ez egy billentyű ami egy komplett rendszerrel bír?

válasz erre

marco

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

Vendég írta:
ötletes de gépelés közben ki fog jobbra kukkolni?meglepett smiley
Na ja, ez jó kérdés!röhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

ötletes de gépelés közben ki fog jobbra kukkolni?meglepett smiley

válasz erre

Hori a (hun)

15 éve, 5 hónapja és 15 napja

És DVD olvasó/írója van neki? Amúgy nagyon király lehetröhögő smileymenő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja