Februárban jönnek a vörösszeműek!

2010. szeptember 04.
1.6321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Mennyit is alszunk addig? És előtte még lesz egy karácsony, meg egy szilveszter, sok sok szívás az iskolapadban, de ha bármi baj van, ti csak egyre gondoljatok, a Killzone 3 2011 február 22-én lát napvilágot.

Amerikában legalábbis a hivatalos információk szerint, az európai megjelenésről sajnos még semmi hír. De persze az elkövetkező félévben még annyi minden történhet, de mégis üdvös hogy a Sony legütősebb fps játékának tudjuk a dátumát.

A Killzone talán az egyetlen olyan lövölde ami meg tudta fogni a Halot, és szintén az egyetlen játék, ami miatt olykor komolyan irigy vagyok a PlayStation 3 tulajokra. Akik szeretik az abszolút háború reprezentatív poklát, de nem akarnak egy Medal of Honor, vagy Call of Duty szerű valós környezetben irtani, a Killzone-nál nem is találhatnának jobb választást. Akik pedig valamennyire otthon érzik magukat a mangák és animék világában azok ismerhetik az alternatív történelmen alapuló, igazi keményvonalas Jin-Roh: The Wolf Birgadet, melyből rengeteget merített a Guerilla Games csapata. Az előző két részben a kiemelkedő játékmenet mellett a nagyszerű hangulat volt a leginkább domináns. Most mindezt megdobják a Sony Move támogatottságával, valamint a hírek szerint a teljes élményt 3D-s szemüveggel is lehet majd élvezni. A PAX-ra természetesen demót is hozott a Sony.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja