Februárban érkezik meg PlayStation Network-re a Plants vs Zombies

2011. január 31.
2.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony Online Entertainment a hétvége folyamán bejelentette, hogy február folyamán végre már biztosan megjelenhet a PlayStation Network kínálatában a Plants vs Zombies című világjárvány, amelynek bár már hónapok óta a folytatását várjuk, az illetékesek egyelőre túl elfoglaltak azzal, hogy az összes létező platformra is leszállítsák zombis őrületüket.

Sajnos ennél pontosabb datálást nem kaptunk a történettel kapcsolatban, így be kell érnünk azzal, hogy valamikor a jövő hónapban várható a Plants vs Zombies a PlayStation Network-re, méghozzá néhány további kiváló cím társaságában.

Hogy melyek lesznek ezek a kiváló címek? Nos, többek között az anime stílusban készült robotharcos alkotás, az Acceleration of Suguri X Edition, a Fire Hose Games által készített Slam Bolt Scrappers, de a listán helyet kapott még az Akimi Village, a Sideway és a Rochard, amelyek nagy többsége sajnos nem februárban kíván felkerülni a PlayStation Network kínálatába, de tudjuk, hogy ők is úton vannak, szigorúan a Plants vs Zombies után sorakozva, amely a 2011-es év második havában lesz elérhető az említett rendszeren.
3 hozzászólás

marco

14 éve, 1 napja

Vendég írta:
Egy üres üzenet.... Te tudhatsz valami titkot, amit nem akarsz elárulni...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 napja

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 11 napja

Zseniális! Meglesz az új függőségforrásom!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja