Februárban újabb For Honor béta indul

2017. január 31.
4.5111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha lemaradtál a For Honor zárt bétájáról a napokban, akkor aggodalomra semmi ok, amint ugyanis kiderült, a Ubisoft hamarosan egy nyitott tesztet is szeretne kivitelezni a kérdéses alkotáshoz.

A hír még nem hivatalos, csupán a NeoGAF fórumán bukkant fel az egyik tag jóvoltából, aki Twitch Prime felhasználóként egy olyan e-mailt kapott a Ubisofttól, amelyből tisztán kivehető, hogy a For Honor nyílt béta tesztjére február 9. és február 12. között kerülhet majd sor.

Februárban újabb For Honor béta indul - 2. kép

Amennyiben tehát a hír igaz, várhatóan jövő csütörtökön ismét visszatérhetünk a lovagok, a szamurájok és persze a vikingek ütközeteihez, méghozzá alig pár nappal a premier előtt, hiszen a For Honor érkezését február 14-én várjuk.
For Honor zárt bétájáról a napokban, akkor aggodalomra semmi ok, amint ugyanis kiderült, a Ubisoft hamarosan egy nyitott tesztet is szeretne kivitelezni a kérdéses alkotáshoz.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 9 hónapja és 9 napja

Ha ennyire sikeres majd csak megveszik sokan. mosolygó smiley

válasz erre

RyutheStaR

7 éve, 9 hónapja és 9 napja

Én fél órát ha toltam megmondom őszintén... Nem annyira rossz, de nem is igazán jó játék lett szerintem. Legalább is nekem nem igazán jött be. szomorú smiley

válasz erre
For Honor
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja