Februárban már meg is jelenik a Jump Force?

2018. szeptember 17.
6.0231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindössze annyit tudunk eddig a Bandai Namco multiverzumos verekedős játékának, a Jump Force-nak a megjelenéséről, hogy valamikor 2019-ben lesz esedékes, azonban egy mostanában szárnyra kelt pletyka egy konkrét hónapot is megszellőztetett.
Advertisement

Egy Twitter felhasználó, YonkouProductions - aki nem mellesleg folyton szállítja az aktuális híreket animékkel és mangákkal kapcsolatban -, azt állította egy tweetben, hogy a Jump Force még jövő év februárjában elrajtol, amikor pedig valaki rákérdezett, hogy ezt honnan veszi, a válasz annyi volt, hogy mindig talál mindenre módot.



Természetesen ajánlott erősen szódával fogyasztani ezt a kijelentést, hiszen továbbra sem érkezett még a Bandai Namco részéről hivatalos megerősítés, azonban emberünk már nem egyszer szállított pontos információkat előre, tehát bőven benne van a pakliban, hogy akár valós is lehet a februári megjelenés.
Jump Force-nak a megjelenéséről, hogy valamikor 2019-ben lesz esedékes, azonban egy mostanában szárnyra kelt pletyka egy konkrét hónapot is megszellőztetett.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nagyon nem mozgat.

válasz erre
Jump Force
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaReichert Viktor profiljaManiac profilja