Februárban már a PUBG eredményeit is lenyomta a Fortnite Battle Royale

2018. március 23.
5.7861
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elképesztő eredményeket sikerült elérnie február folyamán a Fortnite Battle Royale-nak, a kérdéses alkotás ugyanis a SuperData eredményei szerint minden téren maga mögé utasította a műfaj eddigi nagyágyújának tekinthető PlayerUnknown's Battlegrounds-ot.

Az elemzők természetesen pontos adatokkal is szolgáltak ezen a téren, így megtudtuk, hogy míg a Fortnite bevételei februárban meghaladták a 126 millió dollárt, addig a PUBG ebben az időszakban csak 103 millió dollárt tudott összehozni, amivel kapcsolatban azért meg kell jegyezni, hogy utóbbi alkotás csak PC-re és Xbox One-ra érhető el, míg a Fortnite PS4-re is, ami elég nagy előny.

A SuperData rávilágított még arra, hogy a két alkotás közötti különbség megmutatkozik a Twitch-en elért számokban is, lévén míg a Fortnite Battle Royale-nak februárban 14 millió egyedi nézője volt, addig a PUBG ezen a téren csak 8,7 milliós tábort tudott felmutatni.
3 hozzászólás

Ronalddo

9 hónapja, 1 hete és 6 napja

Mit lehet ezen NÉZNI????

válasz erre

Direktor

9 hónapja, 2 hete

Persze mert akkor még fizetős volt a pubg.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete

Valószínű a plusz 1 platform sokat nyom hogy ekkora a különbség!

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profiljaHellblade profiljaWickedSick profiljaMarduk profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaiPet profiljaiPet profiljaiPet profilja