Februárban is hetente kap friss tartalmat a Hitman

2017. február 09.
2.9921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az IO Interactive csapata bejelentette, hogy februárban sem hagyják friss tartalmak nélkül a Hitman rajongóit, így a Twitteren közzétett információk értelmében minden egyes héten kapunk majd valami újdonságot a 47-es ügynök kalandjaihoz.

Az első extra így a huszadik Elusive Target lesz Bangkokban, akit már most elérhetünk, és február 12-ig bátran levadászhatunk, hogy utána átvegye a helyét február 13. és február 19. között egy ismeretlen frissítés mellett egy Escalation Contract Hokkaidóban.

A következő frissítésre február 20-án kerül sor, amelynek részeként ismét Hokkaidóba utazunk, de ezúttal a 21. Elusive Target miatt, akit február 26-ig hajkurászhatunk, utána ugyanis február 27. és március 5. között 10 új contracttal bővül majd a kínálat.


Hitman rajongóit, így a Twitteren közzétett információk értelmében minden egyes héten kapunk majd valami újdonságot a 47-es ügynök kalandjaihoz.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Az nagyon jó, hogy ilyen hosszan nem hagyják magára a játékot, de többnyire csak új célpontok jönnek. Így a 21. környékén nem unalmas még? Valami újat is rakhatnának bele. Én ugyan nem játszom a játékot és ha a játékosoknak ez a felállás megfelel, akkor nem szóltam egy szót sem.

válasz erre

muki

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nagyon helyes! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

7 éve, 9 hónapja és 20 napja

Pont erre voltam kíváncsi hogy amikor kijön a dobozos, utána mi lesz a helyzet. Ezek szerint nincs probléma! mosolygó smiley

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja