Februárban érkezik nyugatra a Closers

2018. január 25.
2.0191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az En Masse Entertainment bejelentette, hogy Closers című online akció-RPG-jüket hamarosan nyugatra is elhozzák majd, az anime stílusú grafikával ellátott különlegességet így februárban már be is szerezhetjük magunknak.

A játék a konzolos külsőségek ellenére kizárólag PC-re lesz elérhető nyugaton, méghozzá február 6-tól a Steam kínálatában, ahol reményeink szerint ingyen bukkanhat majd fel - korai hozzáférésben ingyen van -, de az már biztos, hogy betöltésével az UNION egyik ügynökét vehetjük irányításunk alá, akivel az lesz a célunk, hogy megharcoljunk az idegen létformákkal, illetve az általuk nyitott rejtélyes portálokkal Új-Szöulban.

A Closers eredetileg egyébiránt még 2014-ben jelent meg Koreában, majd egy évvel később Japánban is, de tavaly óta a nyugati világban szintén elérhető a bétája, februártól azonban már végleges változatban is kipróbálhatjuk a nagyszerű MMORPG élményét.

Nézd nagyban ezt a videót!



Closers című online akció-RPG-jüket hamarosan nyugatra is elhozzák majd, az anime stílusú grafikával ellátott különlegességet így februárban már be is szerezhetjük magunknak.'>
5 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 7 napja

Az ilyennel engem kínozni lehet röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

petrovicsz

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Egy próbát mindenképpen meg fog érni nekem.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

rDAVE

6 éve, 9 hónapja és 8 napja

Ritka az olyan játék, amit elbír a gépem, koreai és még Szöulban is játszódik... Én nem ellenkezem, már szedem is a korai hozzáféréses verziót Steam-ről. röhögő smiley

válasz erre
Closers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja