Februárban érkezik a The Suicide of Rachel Foster, a Daedalic Entertainment legújabb kalandja

2019. december 09.
6.8221
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb minőségi kalandjátékkal szeretné megajándékozni hamarosan a műfaj kedvelőit a német Daedalic Entertainment, akik varázslatos és különleges alkotásaikkal az elmúlt években rengeteg rajongót szereztek maguknak.
 

Következő művükkel pedig egy kicsit elrugaszkodnak a rajzfilmes megoldásoktól, az olasz One-o-One Games közbenjárásával készülő The Suicide of Rachel Foster ugyanis egy belső nézetes, intenzív, nem mellesleg pedig realisztikus megközelítésű kaland lesz, melyben egy hegyi hotelbe utazva az lesz a feladatunk, hogy megoldjunk egy igencsak misztikus családi rejtélyt, a főszerepben egy fiatal lány öngyilkosságával.

Az alkotásban fel kell fedeznünk a teljes hotelt, nyomok után kutakodni, vezetni a szerteágazó sztoriszálat, és élvezni a thrillerekre, sőt gyakran horrorokra emlékeztető atmoszférát. Ha megtetszett volna, a The Suicide of Rachel Foster 2020. február 19-én jelenhet majd meg - első körben kizárólag PC-re, de később konzolokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Daedalic most azért kilép a komfortzónájából rendesen. Egyrészt eddig szinte kizárólag mulatságos játékaik voltak, másrészt meg ezek rajzfilmes grafikával érkeztek. Most meg eléggé valós grafika és borús hangulattal érkezik ez a játék. Nem probléma, csak meglepő.

válasz erre

WarriorAutobot

1 hónapja, 2 hete

Elég jónak tűnik, még ha kicsit félelmetes is lenne.

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ez nekem nagyon bejön!

válasz erre

muki

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Wow. Várós!

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Trailer alapján bizony nem rossz!

válasz erre
The Suicide of Rachel Foster
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja