Februárban érkezik a Battlefield 1: Apocalypse DLC - nézd meg róla az első videókat!

2018. január 19.
2.0081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan újra bővülhet a Battlefield 1, az EA ugyanis bejelentette, hogy a Premium Pass-tulajdonosok már február első hetében letölthetik maguknak az Apocalypse névre keresztelt bővítményt, mely már címével is jelzi, hogy mi vár benne ránk.

A DLC ugyanis az első világháború legapokaliptikusabb és legőrültebb ütközeteire koncentráló pályákkal szolgál, ezáltal a Passchendaele csatatéren az 1917-es belgiumi rémálmot élhetjük át vérben és sárban tocsogva, és míg a Caporetto név alatt az Isonzo folyónál történteket eleveníthetjük fel, a River Somme pályán a Somme offenzíva vár ránk, ahol a brit, a francia és a német csapatok több mint 3 millió katonája csapott össze egykoron.

A három új pálya mellett a Battlefield 1: Apocalypse DLC természetesen magával hoz egy halom új fegyvert és eszközt is (AA Rocket Gun, Camera Pigeon, Chauchat-Ribeyrolles SMG, Howell Rifle, LMG 08/18, Livens Projector, M1917 Enfield Rifle, Meat Cleaver, Mk6 Revolver, Prybar, Ross Rifle), de egy új Air Assault játékmódra szintén számíthatunk majd.

Ha mozgásban is megtekintenéd az Apocalypse DLC extráit, Westie jóvoltából a három pályát és néhány új fegyvert már a gyakorlatban is tanulmányozhatod az alábbiakban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

muki

2 éve, 9 hónapja és 12 napja

Hát ez elég durva konent!

válasz erre

Reichert Viktor

2 éve, 9 hónapja és 12 napja

Ez az!!!!

válasz erre
Battlefield 1
9.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaManiac profiljaGamePlay profiljaXelosz profilja