Február 3 lett a Metal Gear Solid HD Collection új európai megjelenési dátuma

2011. október 27.
2.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami csapata a múlt hónapban csúnyán elcsúsztatta a Metal Gear Solid HD Collection európai premierjét, amelyet első ízben idén novemberre vártunk.

A kiadó akkor csak annyit mondott, hogy 2012 elején számíthatnak az öreg kontinens fanatikusai a gyűjtemény megjelenésére, ám azóta sok víz lefolyt már a Dunán, így a Konami körül is tisztázódtak a dolgok, ennek köszönhetően pedig végre egy pontos megjelenési dátumot kaptunk a játék európai debütálását illetően.

A lopakodás szerelmesei tehát már jegyezhetik is, hogy február 3-án indulhatnak először a boltok polcaihoz a csomagért, amelyben a Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty és a Metal Gear Solid 3: Snake Eater mellett a kizárólag PSP-re megjelent Peace Walker is helyet kap, de legfrissebb információink szerint két klasszikus MSX-es Metal Gear Solid alkotás is az extrák részét képezi majd, egyenesen 1987-ből és 1989-ből. A kollekció Japánban november végén már napvilágot lát, így az első pozitív vagy negatív hírek a keleti szigetországból már jóval az itteni premier előtt a fülünkbe jutnak majd.
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

hány bőrt húznak még le erről?

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

szép és nagyon várós pakk, jó lenne árat tudni...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja