Február 22-én itt a Jak and Daxter Collection

2012. január 25.
2.0031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony végre pontos megjelenési dátummal ruházta fel a korábban bejelentett Jak and Daxter HD Collection-t, amelynek köszönhetően megtudtuk, hogy míg a tengerentúlon már február 7-én a boltokba kerül a csomag, addig itt Európában csak február 22-én várható a premier.

A hivatalos PlayStation blogon leközölt információk véglegesítették továbbá, hogy a pakk három korábbi legendás Jak és Jak and Daxter játékot tartalmaz majd, így a Jak II-t, a Jak and Daxter: The Precursor Legacy-t és természetesen a Jak 3-at.

Mindhárom cím a kollekcióban megvásárolva felújított, HD felbontásra húzott és csinosított grafikával fog megjelenni, illetőleg 3D támogatással, valamint száznál is több elérhető trófeával, amelyek között három platinum szintűvel is találkozni fogunk.

A Jak and Daxter HD Collection listaára 40 dollár lett, így ennyit kell majd áldoznunk arra, hogy PlayStation 3-unk segítségével ismét visszahozzuk képernyőinkre - csak ezúttal lényegesen szebb látvány kíséretében - a legendás Jak és Daxter kalandokat.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 22 napja

Egynapon a Vitaval....

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja