Február 11-én jelenik meg Európában a Dr. Kawashimas Body and Brain Exercises

2010. december 02.
1.8721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Éppen a héten történt, hogy Ryuta Kawashima, a játékvilág egyik dokija megerősítette, hamarosan feltámad a Brain Training-sorozat, amelynek harmadik epizódja újfent a Nintendo hordozható konzolját célozza be, de ezúttal már nem kizárt, hogy az újabb generációt, avagy a 3DS-t is.

A játékkal kapcsolatban semmiféle információt nem tudtunk meg azóta sem, azonban a Namco Bandai ma napvilágra hozta egy másik Dr. Kawashima nevéhez köthető alkotás megjelenési dátumát, avagy megtudtuk mikor érkezik meg Európába a Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises.

A hivatalos közlemény értelmében így egészen pontosan február 11-én számíthatunk a program érkezésére, amely alkotás ugyanazt a vonalat követi, mint a Brain Training, avagy minimális dizájnnal a fedélzeten az agyunkat kívánja megtornáztatni. Hogy pontosítsunk ezen a tényálláson, a Dr. Kawashima's Body and Brain Exercises az Xbox 360-exkluzivitásnak és a Kinect támogatásnak köszönhetően immáron nem csak agyunkat, hanem testünket is megmozgatja majd, lévén saját magunkkal irányíthatjuk az izgalmasabbnál-izgalmasabb fejtörőktől dúskáló alkotást, ami a fentiek értelmében tehát február 11-én várható a boltok polcaira.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja