Február végén érkezhet a GTX 1080 Ti

2017. február 17.
3.6721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piaca mostanság nem túl aktív, az új szériák csak az év második felében érkezhetnek mindét óriástól, így a partnerek unalmukban inkább csak csiszolgatják a régi kártyákat.

Hamarosan azonban egy újabb kártya söpörhet végig a hírekben, hiszen melyik partner utasítaná vissza az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti-t. Az 1080-as kártya Ti változatáról már elég régóta szólnak a hírek, az NVIDIA pedig nemrég kiküldte a meghívóit a február 28-án megrendezésre kerülő Nvidia GeForce GTX Gaming Celebration-re.

A San Francisco-ban megrendezésre kerülő kis rendezvényen vélhetően bemutatkozik az új csúcskártya, mely brutális erőt hozhat magával. Megerősítést ugyan még nem nyert a bemutatás ténye, de érdekesség, hogy az AMD is ezen a napon tart egy rendezvényt, melyen a Ryzen processzorok lesznek a célpontban, így ha az NVIDIA keresztbe akar nekik tenni, akkor a GTX 1080 Ti-t be kell mutatniuk.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 9 napja

Elfogadnám ha adnának egyet ingyen.

válasz erre

totyak

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Ilyet kérek, csak kettőt. Holnapra is jó lesz

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Hú ezt a szériát most nagyon húzzák-vonják...

válasz erre

kpal

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

És a Titan széria nem frissül ?

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Vis Major profiljamarco profiljaHellblade profiljarDAVE profiljaszattila profiljaManiac profiljaturatur profilja5t3v3nk3 profilja