Február végén érkezhet a GTX 1080 Ti

2017. február 17.
3.5031
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piaca mostanság nem túl aktív, az új szériák csak az év második felében érkezhetnek mindét óriástól, így a partnerek unalmukban inkább csak csiszolgatják a régi kártyákat.

Hamarosan azonban egy újabb kártya söpörhet végig a hírekben, hiszen melyik partner utasítaná vissza az NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti-t. Az 1080-as kártya Ti változatáról már elég régóta szólnak a hírek, az NVIDIA pedig nemrég kiküldte a meghívóit a február 28-án megrendezésre kerülő Nvidia GeForce GTX Gaming Celebration-re.

A San Francisco-ban megrendezésre kerülő kis rendezvényen vélhetően bemutatkozik az új csúcskártya, mely brutális erőt hozhat magával. Megerősítést ugyan még nem nyert a bemutatás ténye, de érdekesség, hogy az AMD is ezen a napon tart egy rendezvényt, melyen a Ryzen processzorok lesznek a célpontban, így ha az NVIDIA keresztbe akar nekik tenni, akkor a GTX 1080 Ti-t be kell mutatniuk.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Elfogadnám ha adnának egyet ingyen.

válasz erre

totyak

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Ilyet kérek, csak kettőt. Holnapra is jó lesz

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

Hú ezt a szériát most nagyon húzzák-vonják...

válasz erre

kpal

6 hónapja, 2 hete és 4 napja

És a Titan széria nem frissül ?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profiljagokuvsvegita profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaWillThaWheel profiljaskrissz92 profiljahamzai profiljalatyak5 profiljamiertkellettaregbevezetes profilja