F.E.A.R. 3 Soul Survivor trailer

2011. május 31.
2.8271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
S lőn, Warner-éknek hála révbe ért a F.3.A.R.

egyedülálló multiplayer módjait felvonultató trailer-sorozat utolsó, negyedik epizódja is, melyben a "Soul Survivor" kerül a figyelem középpontjába. Az akciódús mozzanatok eme letaglózó kakofóniáját ráadásul a mód főbb jellemzőit ismertető szöveg is aláfesti. Egy már biztos: a multiplayer-t tekintetében korántsem hétköznapi élménynek lehetünk majd részesei, mihelyst rátettük a kezünket a Day 1 Studios impozáns horror-FPS műremekére június végén! Görgessünk is rögvest a reklám mögé, mert hiszen az igazság odaát van...

#tv#A Soul Survivor módnak már csak a neve sem túl bizalomgerjesztő - hála az égnek! Itten két lehetőség is áll a játékosok előtt: hősként és gaztevőként egyaránt győzedelmeskedhetnek. Azt pediglen maga Alma dönti el, ki melyik csapatba tartozzék.

"Mihelyst a játékos kiválasztatott, szellemé válik, a képességgel, hogy átvegye az irányítást ellenfelei felett" - olvasható a leírásban. - "Céljuk az lesz, hogy uralmuk alá hajtsák a megmaradt csapattagokat, mielőtt lejár az idő. Ha egy játékost megfertőznek, csapatot váltanak és a játék megnyeréséhez szükséges feladatok is cserélődnek. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy megmeneküljenek a fertőzöttektől, vagy éppen megfertőzzék a megmaradt tagokat."

A F.E.A.R. 3 jövő hónapban, június 24-én tisztel meg minket.

Platformok:
* PC
* PlayStation 3
* Xbox 360
1 hozzászólás

Aidon Assassin

13 éve, 4 hónapja és 11 napja

A Fear szerintem az egyik legjobb játékszéria mosolygó smiley

válasz erre
F.E.A.R.
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja