F.E.A.R. 2: Project Origin: Úton a második DLC

2009. május 14.
2.6101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Játékkatonák felvonultatása után a Monolith brigádja most komolyabb vizekre evez, hiszen készül egy újabb letölthető tartalom a F.E.A.R.

második részéhez, ahol már nem lesz helye komolytalanságnak, és homokozóban való csatározásnak. Az új kiegészítés az Armored Front Map Pack nevet kapta, és május 21. napján, azaz jövő héten csütörtökön várható a megjelenése. Mivel a fejlesztők nem aprózzák el a munkálatokat, a közeli megjelenési időpont mellé még egy videót is mellékeltek nekünk a mini-expanzióról.

Az Armored Front Map Pack egyébiránt két új térképet (Conductor, Decoy) fog tartalmazni, természetesen a többjátékos módhoz, ahol majd hatalmas Elite Powered Armour-okba pattanhatunk, vagy éppen ellenük küzdhetünk meg, amelyek ugyebár nem éppen apró robotféleségek. A pakk tartalma lesz továbbá négy új választható kinézet a többjátékos módban, amelyek már a játék egy speciális kiadásánál fellelhetőek voltak, de más újdonságról sajnos nem tudunk. A DLC érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, a PC egyelőre még nem volt megnevezve, de pont egy többjátékos módra kiélezett tartalom ne érkezne személyi számítógépre? Ha kíváncsi vagy rá, pillants bele az Armored Front Map Pack DLC debütáló videójába:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

F.E.A.R. 2: Project Origin
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt