F.E.A.R. 2: Project Origin: Almát betiltották a kenguruk földjén

2008. november 27.
1.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ausztráliáról egyre többet hallunk mostanában játékos körökben, hiszen rengeteg remek játék vagy meg sem jelenhet ott, vagy csak szigorú cenzúrázások után.

Ilyen volt nem is olyan régen a Fallout 3 vagy éppen a Silent Hill: Homecoming esete. Jelen esetben nem más, mint a F.E.A.R. második epizódja került le az ausztrál játékosok várólistájáról, ugyanis a felsőbb vezetés elutasította a játék megjelenését. Az ok egyenlőre teljesen indokolatlan, az biztos, hogy az ottani játékosok egyre türelmetlenebbek lesznek.

Ebben az esetben a fejlesztők ugyan megcsinálhatnak egy cenzúrázott verziót, de a kérdés csak az, hogy egy F.E.A.R. 2-ből mit vegyenek ki? Magát Almát? Ugyan már... Nagy a valószínűsége annak, hogy a játék ott meg sem fog jelenni, viszont a sorozatos betiltásoknak hála előbb vagy utóbb annyira meg fog emelkedni a kalózok aránya az ausztrál piacon, hogy utána már visszafordíthatatlanná is válhat ez a folyamat. Mindenesetre mi örüljünk, hogy nem vagyunk kitéve ilyen rossz dolognak és minden játékot teljes pompájában élvezhetünk.
nincs még hozzászólás

F.E.A.R. 2: Project Origin
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások