F.E.A.R. 2: Project Origin: Alma talán utolsó rémisztgetése videó formájában

2009. február 07.
6.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
A játékostársadalom kedvenc aranyos kislánya már szinte a házunk előtt sompolyog, a Monolithnél dolgozó bácsik és nénik azonban továbbra sem tudnak leállni a kedvcsináló videók nagyipari gyártásával.

Egy héten belül már az üzletek polcain is megtalálhatjuk a F.E.A.R. 2: Project Origin példányait, a fejlesztők viszont gondoltak azokra az adrenalinfüggő egyénekre is, akik addig sem bírják ki némi rémüldözés nélkül, és csak az ő kedvükért összehoztak még egy (talán utolsó) mozgóképet.

A narrátor szerepében ezúttal Craig Hubbardot, a játék egyik dizájnerét köszönhetjük. Ő ismerteti meg a nézőket a F.E.A.R. 2 alapszituációjával, ismét elhangzik az egyelőre rejtélyes szerepet betöltő Genevieve Aristide neve. A sorozat korábbi epizódjaival barátságot kötő játékosok felismerhetnek néhány képkockát az első F.E.A.R.-ből is, amelynek eseményeit ilyen formában tálalják a készítők azoknak, akik már elfelejtették, illetve azoknak, akiknek esetleg (még) nem volt szerencséjük hozzá.

Miután megkaptuk a rövid történeti áttekintést, Almáé és az akcióé lesz a főszerep. A jelenetek némelyikét már megcsodálhattuk korábban, de a figyelmes szemlélődők felfedezhetnek néhány újat is. Már csak ezekért érdemes végigülni a bő 2 perc hosszúságú mozit, amelyhez ezennel jó szórakozást kívánok.
#tv#
1 hozzászólás

nemabob

16 éve, 6 hónapja és 5 napja

sajnos az elsöhöz se volt szerencsém bár sok jot hallottam rola

válasz erre
F.E.A.R. 2: Project Origin
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja