F.E.A.R. 2: Project Origin: Alma ismét színre lép

2008. november 02.
2.8881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
DNS profilja, adatai
DNS
A Monolith olyan fejlesztőcsapat, akikben még nem csalódtunk komolyan, annak ellenére, hogy már több mint 10 éve képviseltetik magukat a piacon.

Kimagasló alkotások egész sora (Blood, No One Lives Forever, Aliens vs. Predator 2, Tron 2.0, Condemned, F.E.A.R.) kapcsolható a nevükhöz, nem is csoda, hogy - többek között - a Warner Bros. és New Line Cinema filmstúdiókat és a képregényekről ismert DC Comicsot birtokoló Time Warner bekebelezte őket.

A F.E.A.R. folytatásának sorsa sokáig zavaros volt, hiszen a Monolith mindenképpen szerette volna tovább mesélni a történetet, a név használatának jogai azonban a Vivendinél maradtak. A második rész ezért sokáig a rajongók által megszavazott Project Origin cím alatt futott. A Warner végül megvásárolta a jogokat, és a születendő alkotást átkeresztelték F.E.A.R. 2: Project Originre.

Digitális anyagok sokaságát láthattuk már, a sztoriról és a fícsőrökről is értekeztünk eleget, már csak a végleges változat kezünkbe vétele hiányzik a palettáról. Ezzel sajnos továbbra sem szolgálhatok (megjelenés 2009. február 13-án), viszont érkezett egy újabb videó, amelyben ezúttal nem a lövöldözés, hanem egy "aranyos" kislány és a vele járó különös események kapták a főszerepet. Méltó válasz ez a készítőktől az utóbbi időben felerősödő hangokra, melyek szerint a második rész csak az akcióról fog szólni. Nézzétek meg Ti is, és féljétek Almát!
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

F.E.A.R. 2: Project Origin
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljaMarduk profiljaRobi022 profilja