Faxion Online: Főszerepben a 7 főbűn

2011. január 11.
2.8991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A UTV True Games hivatalosan is bemutatta a Faxion Online 7 főbűn zónáját, amelyeket a katolikus egyház szerinti hét főbűnről mintáztak a készítők, pontosabban az irigységről, a kevélységről, a fösvénységről, a bujaságról, a torkosságról, a haragról és a jóra való restségről.

A játék elején két oldal, a Heaven, illetve a Hell közül választhatunk, azaz a menny, vagy a pokol egyik katonájának szerepét ötlhetjük magunkra. Az alkotásban az lesz a célunk, hogy átvegyük a hatalmat és az irányítást a hét fő terület, vagyis a hét főbűn felett.

Az Envy nevű zónában a kicsinyesség és a féltékenység szállja meg az arra tévedő egyéneket, ez egy erdős terület, ahol a balszerencse kísért minden élőlényt. A Wrath nevű hely a harag otthonául szolgál, itt minden lény kiélheti dühét, ám egymásra is veszélyt jelentenek a haragos, erőszakos teremtmények. Sloth-ban komor csend és letörtség uralkodik el mindenkin, viszonzatlan vágyak és a kétségbeesés emészti fel az ide belépő kalandorokat. Lust-ban az epekedés és az őrült vágyakozás fogadja a betévedt lelkeket, itt senki sem számíthat beteljesülésre, őrületet és agressziót vált ki minden lényből ez a hely. Pride népe büszkeségben éli mindennapjait, úgy hiszik, hogy világszerte ők a legjobbak mindenben, ám ez a tudat teljesen elvakítja őket és már nem érzékelik a jó és a rossz közötti különbséget. A Gluttony nevű területet a falánkság jellemzi, az ott élők mohón vágynak a sikerre, szorgosan dolgoznak, ám munkájuknak sosem lesz gyümölcse, betakarított terményeik és gyümölcseik rothadásnak indulnak, minden próbálkozásuk kudarcba fullad. Greed-ben számos bánya található, a lakosok lelkét züllöttség és fösvénység uralja, jellemző rájuk a becsvágy, az anyagi dolgok hajhászása, sosem elégedettek azzal, amire rábukkannak, vagy ami megadatik nekik, pedig kincsekben gazdag területen élnek, emiatt tolvajok célpontjává váltak, akik folyamatosan kizsákmányolják az elégedetlen népet.


Faxion Online: Főszerepben a 7 főbűn - 2. kép

3 hozzászólás

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 6 napja

hát igen

válasz erre

totyak

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

A játék nem izgat, de a történet az kiváló véleményem szerint.

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 4 hónapja és 8 napja

szintén a grafika nekem nem jön beszomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja