Fatal Inertia EX: Július 15.-én áll rajthoz Európában

2008. július 07.
1.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A KOEI hivatalosan bejelentette, hogy a sokak által várt Fatal Inertia EX július 15.-étől az európai PlayStation Store felületén is megvásárolható lesz.

Amerikában már korábban megjelent a kizárólag letölthető formában terjesztett, az Xbox 360-as verzióhoz képest tovább csiszolt EX verzió, ahol nagyon pozitív fogadtatásban részesítették a vásárlók, felhasználók. A futurisztikus racer most Európában is startkockára áll, hogy újabb híveket toborozzon magának.

A tavaly szeptemberben, Xbox 360-on debütált, jövőbeli száguldozós anyag, most ismét útra kész, alaposan feltupírozva, megszépülve és tovább csiszolódva. Amerikában nagy szeretettel fogadták a játékosok, valamint a szaksajtó meghatározó része is elismerően nyilvánult meg a Fatal Inertia EX-szel kapcsolatban.

A Gamefocus szerint minden idők egyik legjobb versenyzős anyaga, a PSXextreme 8 pontot dobott rá a tízből, míg a GamePro 4.5-öt az ötös skálájukon. Hogy miként tekintettek az anyagra (egyszerű, letölthető címként, vagy teljes értékű kiadásként kezelték), az számunkra teljesen mindegy, a lényeg az, hogy a jelek szerint szenzációsan sikerült feléleszteni a Microsoft gépén gyakorlatilag elhasalt anyagot.

Amennyiben még nem pihen a merevlemezeden a Fatal Inertia EX, akkor most eljön a Te pillanataod is. Ha szereted a WipeOut klón féleségeket és nem fogod beérni a WipeOut HD-vel, ne habozz, július 15.-étől már az európai PlayStation Store-ról is megvásárolható. Egy kis adrenalin nem jön rosszul, a Fatal Inertia pedig képes szállítani a kívánt adagot.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja