Fatal Inertia EX: Isten hozott a XXIII. században

2008. április 30.
1.7551
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A KOEI szinte az elsők között volt, aki next-gen játékot jelentett be pár esztendővel korábban, amely első pillantásra egy Wipe Out klónnak tűnt.

Nem mellékes információ, hogy a produktum akkoriban még PlayStation 3 exkluzívként lett prezentálva, renderelt videó formájában, ám ahogy haladtak előre a munkálatok, multiplatform címmé avanzsált. Tavaly kijött az Xbox 360-as kivetülés, a Sony-s verziónak pedig mostanáig se híre se hamva.

Megszakadt végre a nagy média csend és értékes információkhoz jutottunk a Fatal Inertia-val kapcsolatban. Xbox 360-on lemezes formában debütált a futurisztikus racer, PlayStation 3-on ez nem így lesz, olyannyira nem, hogy csak és kizárólag letölthető formában érkezik a fekete szörnyetegre, Blu-ray-en nem lesz megvásárolható. A PlayStation Store tehát egy olyan címmel gazdagodik, ami korábban, más platfromon teljes árú és értékű anyag volt. A Gran Turismo 5 Prologue és a Warhawk is duál formátumban érkeztek, a Fatal Inertia esetében ez a lehetőség nem áll fenn.

"Az Xbox 360-as verzió megjelenése után a kezünkben volt a játék további sorsának alakulása PlayStation 3-on és volt időnk, alkalmunk mérlegelni, hogy mihez kezdjünk vele. Folyamatosan szemmel tartottuk a PlayStation Network felhasználói bázisának gyarapodását és úgy döntöttünk, hogy ennek a játéknak a PlayStation Store van a helye, az online közösségben lesz az ereje..." - mesélte Mike Bond, a játék producere.

A Fatal Inertia EX várhatóan 30$os árcímkét kap az online felületen. Ez lesz idén a második futurisztikus verseny anyag a Wipe Out HD mellett, ami kizárólag a PlayStation Store-on lesz hozzáférhető. Mi inkább a Wipe Out-nál maradunk. Te vajon melyiket választanád? Ha információink helyesek, akkor már csak hetek vannak hátra a PlayStation 3-as verzió bemutatkozásáig.
1 hozzászólás

Tardief88

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Kép alapján elég szépnek tűnik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja