Farming Simulatorhoz fejleszt kiegészítőt a Mad Catz

2014. december 18.
1.9731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Mad Catz-től már megszokhattuk, hogy képesek fura perifériákat és kiegészítőket piacra dobni, legújabb ötletük azonban még így is igencsak meglepő lehet, hiszen egy különleges kiegészítőn dolgoznak.

Igaz, az a játék sem mindennapi, melyhez készül az újdonság, hiszen a Farming Simulatorról van szó. A vidéki élet rejtelmeibe bevezető alkotás sokak körében népszerű, de talán akkor is túlzás, hogy ilyen "különleges kiegészítőt" kapjon.

A kiegészítő már pedig el fog készülni, hiszen a Mad Catz nemrég egy hivatalos közleményt adott ki, melyben megerősítették, hogy a játékot fejlesztő Giant Software-rel együttműködve érkezik a periféria. A "csomag" hamarosan meg fog jelenni, azt pedig tudjuk róla, hogy a kormány 900 fokban fordul majd, a gombokkal pedig a játék információs készülékét is könnyen lehet majd irányítani.
4 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja

Eddig nem gondolkodtam rajta, de most már nagyon kíváncsi lennék, vajon milyen eladásokat produkál ez a játék világszerte, hogy a mad catz úgy érezte, ehhez speciális irányítót kell gyártania.

válasz erre

Gólem

10 éve, 1 hónapja

Ez elég beteg! röhögő smiley

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja

Jó kis game ez , olyan mint a Euro Turck kacsintó smiley

válasz erre

sarakrael

10 éve, 1 hónapja

Ha van rá igény, végülis miért ne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja