Farming Simulator 2013: Szeptemberben konzolokon is indíthatjuk a traktorokat

2013. április 07.
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A GIANTS Software fejlesztőcsapata nemrégiben bejelentette, hogy a PC-re már tavaly megjelent Farming Simulator 2013 konzolos megjelenésére idén szeptemberben számíthatnak a rajongók, méghozzá a hónap első hetében.

A sajtó által viccesen tractor-em-up stílusba helyezett szimulátor PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is egy időben érkezik, méghozzá a fejlesztők hivatalos bejelentése szerint a tengerentúlon szeptember 3-án, míg itt Európában szeptember 6-án.

A játék az előző évadhoz képest észak-amerikai területekkel rendelkezik majd, valamint egy halom vadonatúj traktortípussal, de a játékmenetet tekintve továbbra sem várható újdonság, így még mindig egy farm életének mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást, méghozzá a realizmuson alapuló szimuláció segítségével.
6 hozzászólás

Vendég

2 éve, 19 napja

_VENDEG írta:
Jesszusom, konzolra is jön ez a förmedvény?
Aki nem ismeri ezt az életet,annak nyilván semmit nem ér ez a játék.Aki viszont ebben nőtt fel,mint jómagam is annak mindent megér.
Nem csak az a játék ahol rommá kell lőni mindent és mindenkit.De ez csak egy vélemény.

válasz erre

Vendég

2 éve, 23 napja

Én örülök neki

válasz erre

Vendég

2 éve, 23 napja

#1:Ha valami neked nem tetszik az már förmedvény?

válasz erre

Vendég

2 éve, 23 napja

Hát ezzzzz....

válasz erre

Vendég

2 éve, 23 napja

PC-n listákat döntöget folyamatosan, annyira nem lehet rossz!

válasz erre

Vendég

2 éve, 23 napja

Jesszusom, konzolra is jön ez a förmedvény?

válasz erre
Farming Simulator 2013
nincs ár
kövesd a játékot!
utolsó 20 hsz
 
Chat kikapcs
bakondi12 profiljaSerfa profiljarDAVE profiljaMarduk profiljatotyak profiljamesterjani profiljaDancsy profiljaNeurotic profiljaImperator profiljapetike737 profiljaBandi094 profiljaGonzo profiljaPöpp profiljaRichard5230 profiljadarkomen profilja adambalonyi profiljaJusty profiljaBugiBarbi profiljabrainofficial profiljasutiszorny19 profiljaAkhad profiljaWarriorAutobot profiljavansiii15 profiljaManiac profiljaBatedMoldHUN profiljaAszeb profilja