Farming Simulator 17: még egy utolsó romantikus traktorozást valaki?

2016. október 21.
3.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megkapta utolsó hivatalos mozgóképét a Focus Home Interactive és a Giants Software csapatától a Farming Simulator 17, amelynek keretein belül még egyszer egy utolsó romantikus traktorozásra hív minket az év legjobban várt farmszimulátora.

Az alábbi felvétel túl sok újdonsággal már ugyan nem szolgál nekünk, ellenben mi hozzátennénk, hogy a Farming Simulator 17 kooperatív többjátékos móddal - egyszerre akár 16-an traktorozhatnak majd -, 250 autentikus mezőgazdasági géppel, egyjátékos kampánnyal és persze mod-támogatással érkezik meg a boltok polcaira hamarosan.

Ha biztosítani akarsz magadnak egy példányt, a Play 24/7 kínálatából már most előrendelheted magadnak. Előbb azonban pörgesd le ezt a trailert, mert a kedvedet biztosan meghozza majd egy kis traktorozáshoz!

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

totyak

4 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez a játék engem lenyűgöz. Hülyén hangzik, de tetszik. Jól is néz ki viszonylag, meg végre valami, ami sokkal másabb, mint a megszokott játékok. Kérdés csak az, melyik éri meg jobban, ez, vagy a Farm Expert. Abban a magyar feliratozás nagyon nagy plusz.

válasz erre
Farming Simulator 17
5.950 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaManiac profilja