Farmerama: Már több mint kétmillió felhasználója van a játéknak

2010. április 15.
16.0261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A hazai szinten is közismert és egyre népszerűbb gazdaság szimulátor jellegű online böngészőjáték már több mint kétmillió regisztrált aktív taggal büszkélkedhet.

A minden tekintetben folyamatosan fejlődő virtuális farm portál, egyre több és több lehetőséget kínál az itt megforduló jövőbeni "gazdáknak", így nem meglepő, hogy az utóbbi időszakban ugrás szerűen megnőtt a birtoktulajdonosi babérokra áhítozó felhasználók száma.
A produktum rendkívül gyors sikerét fémjelzi, hogy annak ellenére vált meghatározó tényezővé a piacon, hogy csak nemrégiben, tavaly októberben hallhattunk róla először, köszönhetően a Bigpoint lelkes fejlesztői gárdájának, akik úgy tűnik a "recept" birtokában nagyon is tisztában vannak azzal, milyen plusz tartalommal kell feltölteni ahhoz egy böngésző alapú szoftvert, hogy viszonylag rövid idő alatt nagy létszámú, fanatikus rajongói táborra tegyenek szert általa. Amennyiben az üzemeltetőknek sikerül a közeljövőben is fenntartaniuk ezt az impozáns, dinamikus fejlődési ütemet, jól végzett munkájuk gyümölcseként, idővel komoly összegű, rendszeres profitra tehetnek szert.

Természetesen azért a Bigpoint farmjainak világában sincs mindenhol kolbászból a kerítés, mivel az itt ténykedő gazdáknak, a virtuális világ kihívásai mellett már jó ideje meg kell küzdeniük több egyéb a játékmenetet hátráltató technikai problémával. Emellett ráadásul az újítások is tartalmaznak néhány felettébb bosszantó gondot, melyek közül a leginkább idegőrlő, hogy a nehéz munkával megszerzett javaink, földjeink, sőt időnként még a korábban kiválasztott küldetéseink is szőrén-szálán eltűnnek.

A fejlesztő gárda szerencsénkre tökéletesen tisztában van az aszály mellett termőföldjeit sújtó minden egyéb problémával, és elmondásuk szerint folyamatosan szorgoskodnak ezek elhárításán. Dicsérendő momentum részükről, hogy a türelmes és kitartó gazdák számára még egy külön "kártérítési" rendezvényt is tartanak. A mai napon kezdődő "Happy Trees Days" nevezetű kárpótlási esemény holnap estig zajlik le, amelyben a résztvevő gazdálkodók gyümölcsöseik terméséért cserébe ötszörös szorzójú tapasztalati pontokkal gazdagodhatnak, sőt emellett még, ha most vásárolnak XXL típusú fát, akkor ajándékba kapnak "akciósan" egy második példányt is a meglévő mellé.


Farmerama: Már több mint kétmillió felhasználója van a játéknak - 2. kép

42 hozzászólás

Vendég

15 éve, 23 napja

a játék nekem is tecikmenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smileymenő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 25 napja

jo a jatek nem sracok?menő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 25 napja

szerintem nagyon ****a a jatek

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 4 napja

A játékban nagyon sok a hiba, a kezelők sokszor nem reagálnak, a kártérítés lehet,hogy az sms-t küldőkre érvényes, a többiekre viszont nem igazán.

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 8 napja

Vendég írta:
Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen típusú játék így letud kötni.mosolygó smiley
Nagyon aranyos és mikor van időm akkor én is gazdálkodom....
jaja tök ****aröhögő smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 22 napja

Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen típusú játék így letud kötni.mosolygó smiley
Nagyon aranyos és mikor van időm akkor én is gazdálkodom....

válasz erre
1234a(z) 4 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaMonyo profilja