Far Cry 2 sárkányrepülőzés

2008. június 14.
4.3411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Friss, bár nem túl jó minőségű Far Cry 2 videó került elő az internet bugyraiból.

A játékot már sokszor, sok helyen méltatták, számos kép- és hanganyag látott róla napvilágot, amelyek újabb, napokig tartó beszédtémát jelentettek a játékostársadalomnak. Hiszen első kategóriás alkotásról van szó, kérem szépen. Most itt egy eddig még ismeretlen videó, már megszámlálni se tudnám hányadik, mégis azt tanácsolom, hogy érdemes ezt is végignézni.

Miért is? A válasz egyszerű: bemutatkozik az egyik speckó vezethető jármű, a sárkányrepülő. Főhősünk ráakad egy példányra egy magaslati helyen, és ha már így történt, rögtön ki is próbálja, mit tud a kicsike. Persze nem csak erről szól a videó több, mint 4 perce. Egy fejlesztő kommentálását hallhatjuk végig, miközben bemutatja a már említett közlekedésre alkalmas objektumot, elmeséli, hogy milyen állatokkal (szó szerint) találkozhatunk kalandjaink során, és még arra is kitér, hogy milyen nehéz volt megfelelő intelligenciát programozni nekik, hogy úgy viselkedjenek, mint a való életbeli társaik.

A felvétel kamerás, tehát ne várjatok tőle csúcsszuper látványt, de a lényeges részek szépen kivehetőek. A mozgókép alant, a játék pedig a boltokban 2008. októberében (bár az ilyen dátumokat illik feltételekkel kezelni) PC, X360 és PS3 platformokra.
#tv#
Far Cry 2 videó került elő az internet bugyraiból.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 3 napja

tiszta jo ez a jatek

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja