Far Cry 2: Isten hozott Afrikában

2008. május 28.
3.7691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ma este indul a Ubidays, sokan várják már a pillanatot, de mi most egy kicsit megelőzzük az esemény elstartolását és a dolgok elébe megyünk.

Begyűjtöttünk egy igencsak látványos mozgóképet az idén ősszel debütáló Far Cry 2-ről, amelyet mindenképp ajánlunk szíves figyelmetekbe, majd naívan reméljük, hogy este további látnivalókkal gazdagodhatunk a Ubidays élő közvetítésén. Ássuk egy kicsit bele magunkat a játék technikai oldalába, majd mozizzunk egy pöttyet, remek koradélutáni program, ezt megígérem.

Az FPS elkötelezettek már nagyon ki vannak éhezve a hatalmas sikereket és elismerő kritikákat begyűjtő első epizód folytatására, ezt mindkét HD konzolos tábor és persze a PC-sek is kézhez kapják, ha minden a tervek szerint halad, akkor idén, november végén. A játék látványvilágáért a Dunia Engine lesz teljes mértékben felelős, melyet kifejezetten a Far Cry 2-höz alkottak meg az ügyes kezű UbiSoft Montreal jómunkásemberei. Azt hiszem, hogy a látvánnyal lesz a legkevesebb bajunk.

A jól bevált játékmenet további finomhangolásokra lészen előterjesztve, ezért az is a legnagyobb rendben lesz. Ezt ígérik, mi meg időnként mély naivitásba zuhanunk és mindent elhiszünk. A hitetlenek pedig legyenek meggyőzve az alant pörgetett videó által, mert a vizualitás ismét az egyik legerősebb oldala lesz, ez eddig sem volt vitás. A körülöttünk elterülő tájat ezúttal Afrikának hívják, ennek megfelelően tikkasztó hőséggel és vadon élő állatok hadával leszünk megdobálva. Nagyon szemrevaló. Talán többet is megtudhatunk este, a Ubidays-en, legyetek jelen és kövessétek figyelemmel.

#tv#

Ubidays Élő Közvetítés
2 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem tűnt fel, hogy még meg sem jelent? Miért van az, hogy csak írtok ilyen elképesztő hülyeségeket, anélkül, hogy egy kicsit is utánajárnátok a dolgoknak. A fenti hírben/szövegben is világosan szerepel, hogy majd novemberben érkezik, de Te máris le akarod tölteni. Ez hihetetlen. El vagyok keseredve néha, hogy ilyen színvonalon mozognak egyesek. Ne vedd sértésnek, csak gondolkodj el ezen, kérlek.

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja