Far Cry 2: Élőben a Ubidays-en

2008. május 27.
1.7471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Hamarosan, azaz holnap kerül megrendezésre a soron következő játék show, melyet ezúttal a francia illetőségű kiadó/fejlesztő, a UbiSoft tart meg, Párizsban, a Louvre-ben.

A saját bejáratú bulijukra bizonyára rengeteg sikervárományos alkotást cipelnek magukkal, ám egyelőre a teljes lista nem lett közzé téve. Néhányan vannak csupán birtokában, de mi sajnos ezúttal nem tartozunk a kiváltságosok közé, így maximum csak tippelgetni tudunk.

De azt meg ugye nem szeretünk, ezért beszéljünk inkább a konkrétumokról, mert azok is vannak, hál' az égnek. Egy best seller várományos már bizonyosan részt vesz a játék show-n, méghozzá nem más, mint a megasiker Far Cry FPS folytatása, melyet élőben is nyaggathatnak majd az oda látogatók. Akinek viszont nem adatik meg, hogy bejusson a rangos eseményre, az se eressze búnak a fejét, hiszen a UbiSoft élőben fogja közvetíteni az eseményeket, történéseket.

Nem kell mást tennetek, mint regisztrálnotok az alábbi linken és szerdán már élőben csodálni a látottakat a monitorokon keresztül. Ezzel együtt minden szükséges információt begyűjthettek a Ubidays-szel kapcsolatban. Ami nem sok, de a legfontosabb az, hogy nagyobb városokra bontva megtalálható a helyi idő szerinti közvetítés kezdési időpontja. Már csak egyetlen nap van hátra és indulhat a banzáj. Kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal rukkolnak elő idén.

Az élő közvetítést és az ahhoz szükséges regisztrációt itt találjátok: U Play
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

Remek sorozat a Far Cry, az elsőt élveztem a korszak grafikájával és realisztikusságával, a második azonban elképesztően szép lett.

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja