Far Cry 2: Collectors Edition vizuálisan

2008. szeptember 05.
4.6461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Október 23-án elrajtol a Far Cry 2 is és természetesen a játék igazán nagy fanatikusai nem maradnak ki a jóból.

Egy limitált szériás Collector's Edition is napvilágot fog látni majd (természetesen a PC-s verzióhoz), erről sikerült beszerezni egy képet, amin vizuálisan is megnézhetitek az ajándékokat hozzá. A megjelenési dátum ne tévesszen meg senkit, ma korrigálták a fejlesztő bácsik a datálást, azonban ez már nem oszt nem szoroz, a lényeg, hogy teljesen készen van és csak arra vár, hogy a telepítő lemezt behelyezzük a kis gépünkbe és induljon a harc!

Far Cry 2: Collectors Edition vizuálisan - 2. kép


Magáról a játékról új információt nem kaptunk, lévén már szinte mindenről lerántották a leplet. Azonban ahogy a hír címében is olvastad és már említettem is, az úgynevezett gyűjtői kiadásról érkezett egy kép. Lássuk is akkor balról jobbra mi is van ebben a kis csomagban. A kép bal oldalán találjuk a gyűjtői kiadás dobozát, amiben helyet foglalnak az ajándékok és természetesen maga játék. Jól látszik, hogy egy praktikus fa-mintázatú dobozról van szó. Tőle jobbra találjuk a "Making-Of" DVD-t, amely egy filmet takar a játék készültéről, ez takarja az afrikai kiruccanást is illetve minden más ezzel kapcsolatos dolgot. Alatta láthatjuk a térképet, ami szintén a csomag tartalma és megkönnyíti a játékban a tájékozódást, ha nem akarjuk folyton ott előkapkodni ennek virtuális mását. Aztán folytatva a sort találunk még egy kis könyvecskét is a dobozban, ami hasonlóan a DVD-hez képekben mutatja be a játékot és készültét. Végül, de nem utolsó a sorban egy póló, ami a képen elég beazonosíthatatlan, de biztosan az!

Nem, sajnos a terepjáró nem tartozéka a csomagnak, így is szerintem elég szépen ellátják majd azokat a szerencséseket, akiknek sikerül hozzájutniuk ezekhez a darabokhoz. Hogy Magyarországra kerül-e belőle nem tudni, de én nagyon remélem, mert ki nem hagynám...

Far Cry 2 is és természetesen a játék igazán nagy fanatikusai nem maradnak ki a jóból.'>
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 23 napja

A csomag jól néz ki, rengeteg extrával és érdekességgel szolgál. Úgy tudom, kis hazánkban is elérhetővé vált.

válasz erre
Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXelosz profilja