Farah és Nikolai csatlakozik a Call of Duty: Modern Warfare hatodik szezonjához

2020. szeptember 22.
1.3441
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Friss trailer robogott be a Call of Duty: Modern Warfare hatodik szezonjához, aminek keretein belül Farah és Nikolai csatlakozik a küzdelemhez, a lore szerint annak érdekében, hogy Captain Price-nak segítsenek.

Farah az Urzikstani Liberation Force alapítója és parancsnoka, míg Nikolai a Chimera vezetője. Mindketten játszható karakterek lesznek a hatodik szezon elrajtolását követően, ezzel egyetemben pedig egy vadonatúj Battle Pass is a játékosok elé tárul, melynek keretein belül száz szintnyi tartalmat van lehetőségünk kioldani.

Kereken egy hét múlva startol az évad, lévén szeptember 29-én indul meg a dolog, addig is viszont lehet még gőzerővel kisajtolni a Battle Pass-ből amit lehet, ha esetleg még van hátra néhány szint, amit nem oldottál fel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

rDAVE

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Direktor írta:
Kár hogy nagyon nehéz őket kihozni. Vagy épp mindenképp pass kell hozzá.
A battle pass-t ingyen is össze lehetett már szendi, ha valaki a Warzone-nal vagy MW-rel rendszeresen játszik. 300 vagy 400CP ingyen volt mindegyikben és csak 1000 a pass, mostanra mindenféleképpen meglenne. Vagy akár megvehetted a legelején, PSN-en ez max 3400ft (1100CP), többit nem tudom, de ha van már CP-d, akkor vehettél kevesebbet is olcsóbban. Dupla XP-zés meg szezon közben is volt, de a végén mindig volt még egy, olyankor megnyomva lazán megvan a battle pass. Ha egy ingyenes játékkal rendszeresen játszol, akkor az a 3400ft egyáltalán nem sok érte, de mondom, ennyi idő alatt ingyen is össze lehetett szedni.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Nikolai kemény.

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Kár hogy nagyon nehéz őket kihozni. Vagy épp mindenképp pass kell hozzá.

válasz erre
Call of Duty: Modern Warfare
16.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gnoresz profiljapityuska profiljarDAVE profiljaiPet profiljamarco profilja