Far Cry: Wild Expeditions - Teljes kollekciót kap a Ubisoft sorozata

2014. január 08.
2.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csapata nemrégiben bejelentett egy igazán különleges kollekciót a Far Cry: Wild Expeditions cím alatt, aminek köszönhetően a rajongók egyetlen gyűjteményes kiadvány keretein belül szerezhetik be a Far Cry-sorozat összes eddig megjelent epizódját.
 

A február 14-én debütáló kiadványban így a Far Cry Classic HD, a Far Cry 2, a Far Cry 3 és a Far Cry 3: Blood Dragon is helyet kapnak majd, vagyis egy többször tíz órányi élmény vár majd ránk a széria sajátos világában.

Hogy egyéb extrák az alapjátékokon kívül várhatók-e a Far Cry: Wild Expeditions keretein belül, azt egyelőre még nem tudjuk, de mivel még pontos ár sem került bejelentésre hozzá, ezért bizonyára minden részletre fény derül még a megjelenés előtt.
5 hozzászólás

kpal

6 éve, 6 hónapja és 16 napja

jók ezek a csomagok , polcon ezekt éri megtartani .

válasz erre

totyak

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Aki eddig minden részt kihagyott, annak most itt lesz az alkalom. Bár szerintem akit érdekelt a játék, az meg is vette már.

válasz erre

Bvektor

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Na igen, így kell új játékot piacra dobni úgy, hogy nem húznak le még egy bőrt a sorozatról. Úgy gondolom az EA példát vehetne az Ubisoftról, és nem csak emiatt. Igaz ők is csinálnak hasonlót, de az maximum az előző részből egy DLC keretein belül.

válasz erre

kokasbalazs

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

várom !

válasz erre

Vendég

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Remélem olcsó lesz mert KELL!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt