Far Cry 5: humoros trailer mutatja meg, hogy miként lehet fegyverkereső kutyád

2018. március 20.
3.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Far Cry 5 azon túl, hogy hozza a szokásos sötét humorát, rengeteg őrült opciót is garantál majd számunkra játék közben, így például in-game négylábú barátunk képes lesz benne arra, hogy fegyvereket keressen nekünk - akár a csata hevében is.

Erről a lehetőségről szól most a játék legfrissebb kedvcsinálója, mely részben élőszereplős jelenetekkel mutatja be, hogy nemcsak a Far Cry 5-ben, hanem a valóságban is lehet fegyverkereső kutyánk, ehhez pedig nem kell más, csak egy rágókának álcázott gumifegyver.

Ha te is betanítanád kutyádat a fegyverkeresés és fegyverhordozás rejtélyeire, március 27-ig még van időd, lévén akkor érkezik a Far Cry 5 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, ha pedig megjelent, egy ideig biztosan nem lesz időd kis kedvenced tanítására. Legalábbis az alábbi videó alapján!

Nézd nagyban ezt a videót!



Far Cry 5 azon túl, hogy hozza a szokásos sötét humorát, rengeteg őrült opciót is garantál majd számunkra játék közben, így például in-game négylábú barátunk képes lesz benne arra, hogy fegyvereket keressen nekünk - akár a csata hevében is.'>
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 9 napja

Szegény kutyus erre várt, hogy a gyökér gazdája letegye végre a hülye videojátékot és vele foglalkozzon. Ezt a videót én nem tudom pozitívan értékelni. Nekem pont az jön le belőle, ahogy a kívülállók elképzelik a gamereket, hogy nemtörődömök és bele vannak buzulva a játékba.

válasz erre

Gólem

6 éve, 7 hónapja és 9 napja

Nagyon pörgetik ezt a játékot csak nehogy óriási csalódás legyen belőle! röhögő smiley

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja