Far Cry 5 E3 2017 gameplay videó

2017. június 14.
3.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A PlayStation Live podcast keretein belül a Ubisoft Montreal munkatársai újabb gameplay felvételeket mutattak be a rajongók számára a Far Cry 5-ről, miközben néhány illetékes fejlesztő magáról a játékról tartott nekünk előadást.

A mintegy 6 és fél percet felölelő videó első pillanatai ugyan nem túl izgalmasak, de csakhamar beindulnak a látványos gameplay felvételek, amelyek jóvoltából egy újabb aspektusból ismerhetjük meg az alkotást, sőt mi több, az egyik mellékszereplő, név szerint Nick Rye is bemutatkozik benne.

A Far Cry 5 február 27-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, legfrissebb gameplay felvételeit pedig - egyenesen az E3-ról - az alábbiakban máris pörgethetitek.

3 hozzászólás

Tibesz93

1 éve, 1 hónapja és 8 napja

én nagyon várom a far cry 5 töt az a jó hogy behivod a barátidat co op ba azaz többátékos modba és nagyon jol néz ki a grafikája

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Hát nem tudom.... Ez a Far Cry már csak egy újabb Far Cry. Nem igazán találok benne semmit amitől nagyon várnám...

válasz erre

totyak

1 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nem tudom a többi epizódban hogy volt, de úgy látom itt törekednek arra, hogy a játék többször játszható legyen. Egy korábbi videóban ugyanez a küldetés úgy zajlott, hogy a társunk mászott fel a víztoronyba és ő védett minket sniperrel, itt meg a játékos mászott fel a toronyba és ő lőtt.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaVis Major profilja