Famitsu: Metal Gear Solid 4 a PlayStation 3 best seller Japánban

2008. december 09.
1.8811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A japán Famitsu magazin szerint, a PlayStation 3 eddigi életciklusának legsikeresebb címe a nipponi régióban, a Hideo Kojima lopakodós műremeke, a Metal Gear Solid 4.

Ez talán sokkot senkiből sem volt képes kiváltani, a nyugati territóriumok is szépen bevásároltak a Konami gyöngyszeméből. Ami Japánt illeti, Solid Snake utolsó küldetése bőven fél millió felett teljesített, közel a hétszázezres határhoz, ezzel kiérdemelte a PlayStation 3 best seller-e címet.

A rizsfalók földjén mindig is nagy mértékben más jellegű trendek uralkodtak, Európa és Észak-Amerika egy számunkra sokkalta populárisabb ízlésvilágú piac, tegye fel a kezét, akinek ezzel újat mondtunk volna. Rendben, de akkor vajon megtippelnéd-e látatlanban azt, hogy miként folytatódik a Famitsu listája? Ne is erőlködjetek, szerintem sansztalan, inkább közzé tesszük, hogy rácsodálkozzatok.

A kicsiny szigetország játékos közössége erőteljesen favorizálta még a Hot Shots Golf: Out Of Bounds-ot, amelyből valamivel több, mint 400 ezer darab fogyott mostanáig. Meredek? Akkor gördüljetek lejjebb és a kép teljessé válik rögvest. A Metal Gear Solid 4 jöhet, a golfos téma szintén mókás, de a többit meghagyjuk a műszaki szakiknak, vagyis a keményvonalas japánoknak.

2008, november 16.-ai kimutatás szerint...

1. Metal Gear Solid 4 - 671,706
2. Hot Shots Golf: Out of Bounds - 408,175
3. Dynasty Warriors 6 - 371,443
4. Dynasty Warriors: Gundam - 317,580
5. Pro Evolution Soccer 2008 - 316,533

Bónusz adatként tessék feljegyezni, hogy Japánban közel 2.5 millió PlayStation 3 konzol talált gazdára a megjelenése óta. Mi következik ebből? Csupán az, hogy minden negyedik PlayStation 3 tulajdonosnak van egy darab Metal Gear Solid 4 kópiája.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja