Fallout Online: A Bethesda lecsapott rá

2009. április 17.
1.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még semmilyen konkrét információnk nincsen a Fallout univerzumában játszódó masszívan többjátékos alkotásról, az eddig megjelent néhány koncepciós rajz mellett.

A jogok jelen pillanatokban elvileg az Interplay kezei között vannak, akik nyilatkozataik szerint teljesen jól haladnak a munkálatokkal, megvannak a munkatársak és a fejlesztéshez szükséges összeg is a rendelkezésükre áll. A Bethesda azonban, mint rossz politikus, cáfolja ezeket az érveket.

Szerintük ugyanis nem kizárt, hogy még a fejlesztések sem kezdődtek el, sőt a megkívánt összeg sem áll az Interplay rendelkezésére, ezért, hogy végre elkészüljön a Fallout MMO, a Bethesda megvétózta az Interplay jogait, és mindent magáénak követel.

Követelésekkel persze bárki előállhat, hasra csapott indokokkal pedig nem történik jogváltás, a célért tenni is kell, bizonyítékokat szerezni és ép ésszel érvelni. Külföldi kollégáink mindenesetre jobban örülnének neki, ha a Bethesda kaparintaná meg a Fallout MMO jogait, ugyanis akkor nagyobb esély lenne arra, hogy a jövő évben már gyökereket verhessen a játék egy béta verziója.

A fejlemények érdekesek, a továbbiakat pedig várjuk, hiszen hatalmas változás lenne, a kérdés csak az, mi, rajongók melyikkel járnánk jobban?! Szerintetek?
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

LolZ írta:
Lehet hogy akartak de tudtom szerint semmi nem lett belőle.Vagy igen?
Semmi, elvileg törölték.

válasz erre

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Lehet hogy akartak de tudtom szerint semmi nem lett belőle.Vagy igen?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja