Fallout: New Vegas: Több száz órás játékidővel

2010. február 17.
2.7551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei esztendő egyik legjobban várt szerepjátéka kétség kívül a Bethesda és az Obsidian műhelyében formálódó Fallout: New Vegas, amelyről már rengeteg információt hallhattunk a múltban, sőt, néhány beszkennelt újságlapnak hála már néhány képet is megtekinthettünk róla, ám egy további teaser traileren kívül más még nem jutott el hozzánk.

Az első képek, illetve egy velős gameplay videó kivételével nyilván más vágyunk nem is lenne, azonban, ha fülünknek kedves információkat hallunk, annak nem tudunk ellenállni.

A Bethesdás Pete Hines ugyanis a minap egy nagyon érdekes interjút adott az USA Today magazinnak, amelyben a már ismert momentumok mellett elhangzott néhány érdekesség is. A legfontosabb mind közül talán az, hogy a játék, ha minden egyes apró zegzugát meg akarjuk ismerni - értsd ez alatt, hogy az utolsó fűszálat is áttanulmányozzuk -, akkor több száz órás játékidőt tartogat számunkra. Óriási szavak ezek nyilván, de aki nem sietett a Fallout 3-ban, az is több hétre, esetleg hónapra is képes volt lekötni magát vele, Pete állítása szerint pedig a friss Fallout lényegesen nagyobb játéktérrel rendelkezik majd, így állítása nem alaptalan.

Megerősítést nyert továbbá, hogy karakterünket egy robot ássa ki sírjából, hogy egy doktor, kitől majd megkapjuk a Pip-Boy-t és egyebeket, újra összerakjon. A New Vegas története 2280-ban veszi kezdetét, több, mint 200 évvel a nukleáris holokausztot követően, a Fallout 3 után néhány esztendővel. Hines úr elmondásai alapján Vegas nem egy szellemváros lesz a programban, hanem egy veszélyekkel teli, élő, létező és gyarapodó város, ahol még kaszinók is lesznek, akárcsak a valóságban. Természetesen mindez poszt-apokaliptikus környezetben, ám merőben más megvalósítással, mint amit a kronológiai előd esetében láthattunk. Érdekes szavak, meg kell hagyni, sőt, egyre érdekesebb a Fallout: New Vegas összképe is, ám ezt jelenleg kizárólag pozitívan tessék értelmezni! Várjuk a továbbiakat!
Fallout: New Vegas, amelyről már rengeteg információt hallhattunk a múltban, sőt, néhány beszkennelt újságlapnak hála már néhány képet is megtekinthettünk róla, ám egy további teaser traileren kívül más még nem jutott el hozzánk.'>
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Én még mindig tolom.röhögő smiley Igaz hogy előröl de na.röhögő smiley

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja