Fallout: New Vegas: Szinkronhangok

2010. augusztus 11.
3.1501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
A Bethesda Game Studios nemrég hivatalosan is közzétette a felhasználók számára, hogy mely hírességek adják a hangjukat a Fallout: New Vegas című program szereplőinek.

Matthew Perry, a Jóbarátok című filmsorozat népszerű sztárja is beszállt a "buliba", aki Benny-t, egy gengsztert fog szinkronizálni, akiről sosem lehet tudni, hogy mikor hazudik és mikor őszinte. Ebben a projektben is Ron Pearlman lesz a narrátor, akárcsak az előző Fallout játékokban.

Michael Dorn, aki a Star Trek:The Next Generation és a Star Trek: Deep Space Nine című filmsorozatokban is szerepelt, most egy szupermutánsként szólal meg, akit Marcus-nak hívnak. Felicia Day az élces nyelvű Veronica-ként fog megszólalni, a színésznőt olyan filmekből ismerhetjük, mint például a The Guild, a The Legend of Neil és a többi. John Doman a nagy diktátor, Caesar hangját adja, aki a Caesar's Legion vezetője is egyben. A színész játszott a Mystic River és a The Wire című alkotásokban is. William Sadler, aki a Shawshank Redemption című művel várt ismertté, a programban Victor-t, a jó szándékú és barátságos robotot fogja szinkronizálni.

Zach Levi-t a Chuck című televíziós sorozatból ismerhetjük, ő alakította Chuck Bartowski-t. A férfi egy rejtélyes karakternek kölcsönzi a hangját, aki a Followers of the Apocalypse tagjaként tevékenykedik és Arcade-nak hívják. Danny Trejo a játékban Raul-nak a ghoul mérnöknek szolgáltatja a hangját. A Blade trilógiából ismert Kris Kristofferson Hanlon vezért, egy idős katonát szinkronizál majd, aki züllött életet él. Rene Auberjonois a visszavonult Mr. House szerepét öltheti magára. Mr. Vegas-nak, a rádiós DJ-nek Wayne Newton biztosítja a hangját, tehát egész ígéretesnek tűnk a sztárparádés felhozatal.


Fallout: New Vegas: Szinkronhangok - 2. kép

Fallout: New Vegas című program szereplőinek.'>
1 hozzászólás

Bishop

14 éve, 9 hónapja és 22 napja

Lol már Chandler? érdekes lesz. Mi van ennyire kiégett a srác, hogy ide jutott?

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja