Fallout: New Vegas DLC-k áradata várható

2011. január 09.
2.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Az Xbox 360 tulajdonosok már egy ideje örülhetnek, a Dead Money DLC miatt - remélhetően kiadják a többi platformra is, vagy legalább PC-re -, de most a fejlesztők hatalmas ribilliót csaptak, hogy még minimum három történetnyi kiegészítőt szándékoznak az idén elérhetővé tenni.

A nagy ígérgetés nem csodálni való, a Fallout: New Vegas szinte szó szerint rókabőrnek bizonyult, a legtöbb kritikus fanyalogva emelte ki kevés érdemét, és annál véresszájúbban tocsogott jóval szembeötlőbb hiányosságain.

Ennek megfelelően még egy fél év sem telt el, máris hatalmasat zöttyent a játék ára - természetesen lefelé - bizonyos helyeken, és ilyenkor serényen ki kell dobni pár kiegészítőt, hogy még egy ideig a kollektív tudatalattink lakójaként üdvözölhessük a teljes játékot is. A három DLC a következő nevekre hallgat: Honest Hearts, Lonesome Road és Old World Blues. Azonban a címeken kívül egyelőre semmi egyebet nem árultak el, sem megjelenési időt, sem árat, sem pedig azt, hogy ezúttal lesz is valamilyen történet, vagy csak megint lövöldözni kell.
5 hozzászólás

uhrindam

14 éve, 5 hónapja és 4 napja

Várjuk szeretettel! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

14 éve, 5 hónapja és 4 napja

Az tuti, hogy hatalmas rókabőr volt, mert gyakorlatilag újdonságot csak nagyon keresve talált benne az ember. Ennek ellenére jó kis játék, nyomassák csak a kiegeket.

válasz erre

Ryo san

14 éve, 5 hónapja és 4 napja

Szeretem a Fallout univerzumot,és ez a Vegas is bejött.Végig fogom hát nyomni a kiegeket is,jöhet bármennyi röhögő smiley

válasz erre

Aj Styles

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

hát eléggé valószínűmosolygó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

Biztos hogy csak lövölde lesz, szinte egyértelmű...

válasz erre
Fallout: New Vegas
3.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja