Fallout 3: Újabb patch, hibajavítások nélkül

2009. március 05.
3.6731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes koncepció, ez igaz, hiszen a patch fogalma nagyjából mindig egybefügg a hibajavításokkal is, a Fallout 3 esetében viszont most nem erről van szó.

Jelen esetben azok meresszék inkább a szemüket, akik szeretnének szert tenni az érkező további két DLC-re, az Operation: Anchorage mellett, ugyanis ez a tapasz most nekik szól. Toldozgatások és foltozgatások helyett ugyanis azért kell telepíteni a patch-et, hogy az alapjáték be tudja fogadni a további két kiegészítést, mert alapjáraton erre nem lesz képes.

Tehát, ha szeretnénk játszani majdan a The Pitt kiegészítővel, akkor már most érdemes letölteni a néhány MB-nyi adathalmazt, és hozzátapasztani az alapjátékhoz, hogy a DLC érkezésekor már semmi mással ne kelljen bajlódni, csak az expanzióval, amely az Anchorage után sokkal jobban fog kötődni az alapjátékhoz.

Sajnos magáról a The Pitt-ről nem érkeztek információk, be kell érnünk annyival, amennyit eddig tudunk róla. A célpontunk ezúttal Pittsburgh városa lesz, ahová azért indulunk útnak, hogy megtaláljuk a mutálódás ellenszerét, hiszen egy elcsípett rádióüzenet szerint, ott meg fogjuk találni. Valóban így lesz-e, az majd kiderül a DLC befutásakor, amit még ebben a hónapban várhatunk, ha pedig szeretnél biztosra menni, már most letöltheted a felkészítő tapaszt, amelyet az alábbi linken érhetsz el.

Fallout 3 patch 1.4
Fallout 3 esetében viszont most nem erről van szó.'>
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja