Fallout 3: The Pitt: Debütáló videó

2009. március 15.
2.5921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A tavalyi esztendő végén végre valahára napvilágot látott minden idők egyik legnagyobb hatású szerepjáték-sorozatának 3.

része. A Bethesda okosan játszott a hozzá került jogokkal, a 2008-as igényeknek megfelelően alakította át a Fallout örökséget, és az eredmény nem is maradt el: a régi rajongók többségének fanyalgását elnyomták a pozitív kritikák, a 90% fölötti értékelések és a stúdióhoz beáramló pénzérmék csilingelése. A csapat nem ült sokáig a babérjain, egy rövid ünnepséget követően nekiláttak a letölthető bónusztartalmak fejlesztésének.

Az első Operation: Anchorage néven mutatkozott be január végén, míg a The Pitt alcímet viselő második március 24-én érkezik közénk. A The Pitt egy város megnevezése, amely az egykori Pittsburgh romjaira épült fel, és a DLC kalandjai ezen a helyszínen játszódnak. A település az acéliparáról híres, a lakosai két részre oszthatóak: rabszolgákra, akik dolgoznak és őrökre, akik felügyelik a munkásokat. A játékos mindkét csoporthoz csatlakozhat, miközben egy fontos dolog, a mutálódás gyógymódja után kutat.

A kiegészítőből nem maradhatnak ki a szokásosak : új fegyverek, helyszínek, ellenségek és NPC-k. Ezekből jó néhány feltűnik a lent megcsodálható debütáló videóban, amelyet - nem meglepő módon - a GameTrailers sugárzott a világháló forgatagába. A The Pitt csak PC-re és X360-ra lát napvilágot, méghozzá letölthető formában, és 10 dollár vagy 800 MS pont ellenében tehetjük a magunkévá.
#tv#
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja