Fallout 3: The Pitt: Berobogtak a debütáló képek

2009. február 20.
2.1921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan kezünkbe vehetjük a Fallout 3-hoz érkező második DLC-t is, ami az Operation Anchorage után mindenképpen sokkal jobbnak és többnek tűnik már most.

A The Pitt névre keresztelt második kiegészítésben ugyanis sokkal RPG-sebb lesz minden, mint elődjében, és míg az Operation Anrhorage egy a játékhoz nem annyira kapcsolódó expanzió volt, addig a The Pitt szorosan össze fog forrni vele, de a tervek szerint majd a harmadik expanzió lesz az igazi csúcs, de az még a jövő, most maradjunk a jelennél.

Hogy átérezzük a The Pitt hangulatát, elég csak ránézni első ízben a friss képekre, melyekből három darabot mellékelt nekünk a Bethesda, és azonnal átszűrődik az a hangulat, ami az alapjátékot is jellemezte. A DLC-ben Pittsburgh városát látogathatjuk meg, ahová egy rádióüzenet miatt indulunk el, ugyanis úgy tájékozódunk, hogy a mutálódás ellenszere valahol a városban van. Az egyetlen gond csak az, hogy ez az ellenszer a város uránál van, aki egy rabszolgavezér is egyben...

A dolog pikantériája itt következik, hiszen a feladatot többféleképpen megoldhatjuk majd, lopakodhatunk, mészárolhatunk, beépülhetünk, de jó piaci kofa lévén még ki is vághatjuk magunkat egy-egy szituációból, ha úgy forog a nyelvünk. Minden tekintetben érdekesebb lesz tehát a The Pitt néven ismert Fallout 3 DLC, mint elődje volt, sőt a Bethesda már az árakat is tudja, a változatosság kedvéért Xbox 360 tábornak 800 MS pont, míg PC-seknek 10 dollár lesz.


Fallout 3: The Pitt: Berobogtak a debütáló képek - 2. kép


Fallout 3: The Pitt: Berobogtak a debütáló képek - 3. kép


Fallout 3-hoz érkező második DLC-t is, ami az Operation Anchorage után mindenképpen sokkal jobbnak és többnek tűnik már most.'>
nincs még hozzászólás

Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja