Fallout 3: Sebtapasz mindenkinek, dátumozva az első DLC

2009. január 13.
2.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Fallout 3 már lassan betölti fél éves életkorát, viszont egyáltalán nem veszett a feledés homályába.
 

Még a mai napig is kapja a díjakat, az elismeréseket és akár hányszor szóba kerül, mindenki elismerő szavakkal bólint rá, hiszen valóban egy nem mindennapi alkotás született. Mivel a játék rengeteg opciót tartalmazott és nem a rövidségéről volt híres, hibák természetesen becsusszantak, de a Bethesda igyekszik őket orvosolni, ami mellett azért ne feledkezzünk meg a beígért DLC-kről sem, aminek az első felvonása már dátumot is kapott.

Az első DLC ugyanis, amely az Operation: Anchorage nevet kapta, január 27. napján fog elérhetővé válni mindenki számára, akinek PC vagy Xbox 360 van a tulajdonában. Ha pontosabb információt szeretnél kapni a DLC-ről, keress vissza oldalunkon.

A kiegészítésekkel folytatott munka közben a fejlesztőcsapatnak még mindig maradt ideje egy jókora sebtapaszt összedobni, ami nem csak a PC-seknek szól most, hanem a konzolos tulajoknak is. Hogy nekik mit tartalmaz a javítás, az nem az én asztalom (nyilván hasonló a PC-s verzióhoz), az biztos, hogy PC-n minden fontos és eget rengető hibát ezzel a sebtapasszal kijavíthatunk, persze csak ha letöltjük és feltelepítjük.

A hibajavítást, ha szükségesnek tartod, már most letöltheted a Fallout 3 hivatalos honlapjáról, aminek a linkjét a kényelmesebb olvasóknak mellékelem is, ha pedig nem tudod mi is az a Fallout 3, akkor ajánlom figyelmedbe Yoyo kolléga játéktesztjét, melyből minden apróság kiderül.

Fallout 3 hivatalos honlap
2 hozzászólás

Raiden

13 éve, 22 napja

Vendég írta:
Mondjon le Gyurcsány!
Képzavar... Ez itt nem a Feri blogja... És nem a Fidesz honlapja...Vagy nem tűnt fel?

válasz erre

Vendég

13 éve, 22 napja

Mondjon le Gyurcsány!

válasz erre
Fallout 3
17.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljapityuska profiljamarco profilja